Instellingen en bedrijven zijn vaak niet op de hoogte van de belastingmaatregel dat energiebelasting geheven mag worden over de totaal afgenomen hoeveelheid energie (kWh en m3 gas), wanneer er sprake is van meerdere aansluitingen van elektriciteit of gas op één locatie. Betaalnietteveelenergiebelasting.nl is gespecialiseerd in het onderzoeken van de mogelijkheden tot teruggaaf van energiebelasting en verzorgt restitutie van energiebelasting over de afgelopen 5 jaar, indien op een locatie bovenstaande maatregel van toepassing is. Het gaat in die gevallen al snel om enkele duizenden euro’s. In de afgelopen jaren hebben wij voor een groot aantal organisaties met succes dit traject doorlopen.

Restitutie van energiebelasting verzorgen bij de specialist

Te veel betaalde energiebelasting kunt u nu terug ontvangen. Laat ons u helpen. In 95% van de gevallen zijn wij in staat uw te veel betaalde energiebelasting terug te vragen. Het gaat vaak al snel om enkele duizenden euro’s! Betaalnietteveelenergiebelasting.nl. zorgt ervoor dat de energieleverancier(s) en/of de Belastingdienst een herberekening van de energiebelasting kunnen uitvoeren en het teveel betaalde bedrag op de rekening van de klant wordt gerestitueerd. De werkzaamheden vinden plaats op basis van no cure, no pay. Ten behoeve van de uitvoering van de werkzaamheden hebben wij bij aanvang slechts de gegevens nodig van uw elektriciteits- en gasaansluitingen. Daarna kost het traject uw organisatie geen tijd.

Neem contact op

Uw voordelen bij Betaalnietteveelbelasting.nl

Betaalnietteveelbelasting.nl kent de mogelijkheden en onmogelijkheden en kijkt samen met u naar de teruggave van uw te veel betaalde energiebelasting.

  • Ervaren belastingspecialisten. Wij kennen de mogelijkheden.
  • Honderden succesvolle teruggaven. Een grote kans op succes.
  • Haalbaarheidsonderzoek vooraf. Dit voorkomt teleurstelling.
  • No cure no pay. Geen oplossing, geen betaling.